Star Wars Poster

Hobbyprojekt

Jag älskar Star Wars och jag älskar Posters. Därav mitt infall att göra en poster för den nya Star Wars-filmen The Last Jedi.

Speltokig.se

Hobbyprojekt

En webbplats skapad för att ge mig en chans att lufta mina tankar och åsikter om spel och världen omkring dom.

Musikhjälpen 2016

Sveriges Radio

Att få chansen att jobba med Musikhjälpen två år i rad, är mer än vad någon kan begära

Digital Redaktör / Grafiker

Sveriges Radio P3

För P3s räkning skapade jag digitala produktioner som skulle förmedla programmens uttryck till de platser där lyssnarna fanns: på de social nätverken.

Musikhjälpen 2015

Sveriges Radio

Under Musikhjälpen 2015 var jag en del av det digitala teamet. Jag både producerade material som senare lades ut på sociala medier, och var dialogredaktör på de plattformar som Musikhjälpen finns på.

Grafisk Design För Miljön

Scandinavian Hemp Systems

Under en kurs på Karlstads Universitet fick jag i uppdrag att utforma en ny grafisk profil åt ett företag som sysslade med hampabaserad olja.

Responsiv Bygghandelsplats

Börstils Bygghandel

Börstils Bygghandel är en nyöppnad bygghandel i Östhammar, norr om Uppsala. Jag fick i uppdrag att ta fram en hemsida som skulle fungera som en snabb informationssida för kunder som ville ta reda på öppettider och kontaktuppgifter.

Bakom Dig – Filmen

Skolarbete

Bakom dig var ett projekt som jag och 4 kamrater gjorde under vår videokurs på Universitet. Det är en film som baserar sig på en gammal spökhistoria en utav oss fick höra när han var liten.

Studentföreningen Pelikan

Studentförening

Jag förenklade administrationen och piffade upp designen utav studentföreningen Pelikans webbplats. Det här var ett extrajobb under studierna.

MILK Magazine

Skolarbete

Ett skolprojekt där uppgiften var att utifrån ett ämne man tyckte var intressant formge och skissa fram ett uppslag i ett magasin. Jag valde att skriva om företaget Sticky Beats satsning ”Super Day”.

Brasserie Qvitten

Brasserie Qvitten

Ibland måste man rycka in och hjälpa familjen, och det göra man ju såklart! Här blev det att hjälpa pappa få igång sin webbplats så snabbt som möjligt.

Choose Your Hero

Hobbyprojekt

Ett hobbyprojekt jag gjorde som slutade i en skrivbordsbakgrund.