Musikhjälpen

När jag blev tillfrågad att vara med och arbeta med Musikhjälpen ett år till så var det inte så svårt att svara ja. Även det här året var mitt jobb att producera material för sociala medier samt hantera kommentarsfält på Facebook och Instagram. Det var härligt att komma tillbaka till liknande arbetsuppgifter och se hur mycket man lär sig av bara en veckas tidigare arbete. Det blev inga kommentarsfältsstormar som det blev förra året, och inte heller några större kommunikativa brister. Och mycket av det berömmer jag mitt team för, vi arbetade hårt och genomtänkt helt enkelt.


När det kommer till mitt arbete är jag väldigt nöjd över hur jag själv lyckades hitta en ton i min dialog väldigt tidigt som gjorde att jag kunde ha en god kontakt med alla som ville komma i kontakt med oss under veckan. Det var även härligt att få lite mer ansvar för vad som skulle produceras och lite friare tyglar vid själva produktionen av det. I övrigt var det väldigt likt hur det var att jobba med Musikhjälpen 2015. Här nedan är några av de saker som jag var med och producerade under veckan.

Mannequin Challenge som gjordes med hela Stortorget i Örebro. Filmad och regisserad utav mig.

En plojfilm som visar hur giftermålet mellan den Röda och Gröna Rutan gick till. Det var ett skämt som blossat upp på sociala medier under veckan som jag tog vara på.

Ett sätt att använda sig utav Facebook Live för att göra engagerande innehåll. Här har gänget från Vardag i P3 och Improverket i Göteborg en liten musikalshow där de formar manuset efter vad som skrivs i chatten.